tiistai 26. tammikuuta 2016

#aivansama #armo

Sunnuntaina kuunnellessani saarnatekstiä yhdistin sen mielessäni saksalaisen päivittäistavaraketjun mainokseen. Miten ihmeessä? Kelataanpa vähän takaisinpäin.

Ensinnäkin. Oletko koskaan ihmetellyt miksi viinitarhan työntekijät saivat saman palkan vaikka toiset uurastivat koko päivän ja toiset paljon vähemmän? Se ei tunnu meistä reilulta, eihän? Mutta Jumalan valtakunnassa reilua on se, että kaikki saavat tarvitsemansa määrän. Armoa riittää aina jokaiselle niin paljon kuin on tarvetta. Ja enemmänkin.

Toiseksi. Saksalainen päivittäistavaraketjun mainos kuuluttaa, että hinta on #aivansama kaikille Hangosta Sodankylään. Koska se on reilua. Mutta Jumala on tehnyt vielä paremman tarjouksen. Armo on #aivansama kaikille, ei vain Hangosta Sodankylään, vaan etelänavalta pohjoisnavalle ja kaikkialla siinä välissä. Kenenkään tausta, koulutus, ikä, ulkonäkö tai mikään muukaan seikka ei vaikuta armoon. Armo on #aivansama kaikille, kaikkialla. Koska se on reilua.

Jokainen meistä tarvitsee armoa. Mutta kukaan ei voi sitä ansaita tai ostaa. Sen saa lahjaksi jokainen, joka sen haluaa vastaanottaa. Armon hintakin on siis kaikille #aivansama. Koska se on reilua. Ja suurta rakkautta.Rakas Taivaan Isä,
Kiitos armostasi,
ja siitä että armosi on #aivansama
kaikille, kaikkialla.
Anna syntini anteeksi ja
täytä minut armollasi
kaikkina elinpäivinäni. Aamen
                                                                                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti