torstai 26. kesäkuuta 2014

Elä hetkessä

Älyttömiä päähänpistoja, nopeita käänteitä, uusia ystäviä, naurua yön pikkutunneilla...
Kesä on ollut tähän mennessä lähes kaikin puolin onnistunut, rentouttava ja hauska. Paljon on ehtinyt tapahtua, vaikka kesään tyypillisesti kuuluvat rantapäivät ovatkin lähes kokonaan puuttuneet ja shortsit jääneet hyllylle. On vain tarvinnut hieman heittäytyä ja olla piittaamatta tottumuksista niin elämä on tarjonnut seikkailuja.

Samalla kaikki syvällisemmät ajatukset ja tunteet on heitetty sivuun. Ei ole ehtinyt pohtimaan liikoja, kun on vain mennyt hetken mielijohteesta minne milloinkin.Se on ollut äärettömän vapauttavaa nyt kun pysähtyy miettimään. On asioita joita ei pääse pakoon, mutta kun aikaa on päivä toisensa jälkeen aamusta iltaan, ne eivät täytä elämää juurikaan. Niihin muutamiinkin negatiivisiin asioihin pystyy suhtautumaan aika hyvin kun ajateltavaa ei ole liikoja.

Tänään siivotessani vastaan tuli Raamattu. Pitkästä aikaa avasin sen ja istahdin lukemaan muutamia kohtia. Ne herättivät ajatuksia, ja jonkinlainen rauha valtasi mielen. On ihanaa mennä ja riehua mutta pienikin rauhoittuminen antoi omanlaistaan voimaa ja syvällisempää onnellisuuden tunnetta. Kaiken keskellä on aina jotain tuttua ja turvalllista mihin voi luottaa ja palata vaikka aikaa olisikin kulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti